ЦСКА без треньори и срещу "Левски"

"Сините" изгоряха с 3 бона

ЦСКА без треньори и срещу "Левски" | StandartNews.com

София. Дисциплинарната комисия стовари секирата си върху ЦСКА и Гонзо. Органът на БФС остави "армейците" без треньори за мачовете на истината срещу "Лудогорец" в неделя и този срещу "Левски" за Купата.

Георги Иванов пък е аут за срещата утре с "Ботев" за Купата. Гонзо показа, че още го бива с левачката и изрита яростно шише минерална вода към терена. Стойчо Младенов изгоря заради невъздържаното си поведение към съдията на двубоя срещу "Черно море". На скамейката няма да го има и помощника му Анатоли Нанков, който също ще гледа от трибуните 2 срещи на "червените". Екзекутора издържа повече от денонощие, но не забрави да ревне срещу рефера Станислав Тодоров, който пък е със спрени права.

"Няма да търпим подигравки от никого спрямо ЦСКА. Няма да представяме списък със съдии, които не искаме да ни свирят, но ще защитаваме клуба", заяви Младенов в "Пред банята" по ТВ7. Днес ЦСКА пусна в продажба билетите за дербито с "Лудогорец", които са по 10 и 7 лева. Привържениците на гостите ще влизат на стадиона срещу 8. Александър Чакмаков от сдружение "ЦСКА Завинаги" обеща, че "Армията" ще е с леко завишен капацитет още за мача срещу шампионите. "Червените" фенове готвят ад за гостите. 10 000 души се очаква да изпълнят стадиона в неделя.

"Сините" изгоряха с 3 бона

С 3000 лв. бе глобен "Левски" от Дисциплинарната комисия. Причината за наказанието бяха издигнатите плакати срещу бежанците от страна на привържениците на клуба по време на домакинството срещу "Пирин" ГД.

Спортно-техническата комисия реши още, че "сините" все пак ще гостуват на "Берое" под Аязмото. Старозагорци бяха заплашени с лишаване от домакинство. Причината бе, че от "Локо" Пд писнаха за счупено стъкло на клубния им автобус след поражението 0:3 от "зелените".

Мачът между "Берое" и "Левски" е в събота от 15,15 ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай