Треньорът на ЦСКА-София иска до двама нови

Ще гоним нападатели, защото имаме много, твърди Крушич

Треньорът на ЦСКА-София иска до двама нови | StandartNews.com

ЦСКА-София се нуждае от максимум двама нови играчи, разкри старши треньорът на "червените" Милош Крушчич. Днес "червените" се събраха за първа тренировка за 2020.

"Трябват ни максимум двама нови. Трябва ни нов играч на поста десен бек, защото там имаме само Турицов. Преговаряме с различни играчи. В следващите дни ще има повече яснота за новите. Имаме много нападатели, възможно е да се разделим с някой от тях", коментира Крушчич преди първата тренировка на отбора за годината.

"Най-важно е всички да са здрави и да работим пълноценно по време на подготовката. Не трябва да допускаме такива грешки като в началото на сезона. Завършихме добре и се надявам да продължим по същия начин. Договорът ми е същият като преди. Няма никакви новини. Спокоен съм за работата си като треньор на ЦСКА. Всичко зависи от мен, щаба и от резултатите на отбора", добави Крушчич.

Първа тренировка направи единственото ново попълнение на този етап Ахмед Ахмедов, който бе привлечен от Дунав. С отбора е и завърналият се защитник Божидар Чорбаджийски, който игра под наем в румънския ФКСБ през есента. За „червените” в заниманието участие взеха 28 човека, като нападателят Али Соу го нямаше сред играчите.

Футболистите ще преминат пълни медицински изследвания утре, а в сряда заминават за турския курорт Анталия, където ще премине първият етап от зимната подготовка, до 17 януари. В Турция ЦСКА ще изиграе една контролна среща.

Вторият етап от предсезонната подготовка ще се проведе в Марбея. Отборът ще бъде на испанска земя от 19 януари до 2 февруари и се предвижда да изиграе 4 контролни срещи там.

Последният етап от зимната подготовка ще се проведе в София, като седмица преди старта на пролетния полусезон ЦСКА ще представи официално отбора с приятелски мач на стадион "Българска армия".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай