"Титан" готвят отказ от елита

"Титан" готвят отказ от елита | StandartNews.com

София. Босовете на "Титан" готвят отказ от участие и в "А" група, след като го направиха в Европа, съобщиха запознати пред "Стандарт". Босовете на ЦСКА са наясно, че номерът с "Нефтохимик" няма да мине. Желаещите да дават пари бизнесмени пък не искат да свързват името си с "Титан".

Затова последният ход на Димитър Борисов и Иво Иванов е другата седмица да хвърлят кърпата, като обявят ЦСКА в ликвидация и пуснат отказ в БФС.

Вчера на "Армията" цареше пълно отчаяние. Емил Костадинов, адвокатите Василев и Калинков, Джони Велинов, Джеки Димитров се бяха събрали на кафе пред ресторанта. Никой не знаеше какво точно се случва с клуба. От прословутото изявление, че дават клуба без дългове на Христо Стоичков, босовете не са се мяркали на стадиона. Няма го и изпълнителният директор Венци Живков. От хората на "Титан" се мярка единствено търговският шеф Георги Павлов.

"Нафтата" още няма лиценз 

"Нефтохимик" се пъчи, че няма да се даде на ЦСКА, но всъщност още няма право да започне в "А" група. Тимът беше пуснат от Изпълкома в елита при условие, че намери стадион. Бургазлии посочиха този в Поморие, но още нямат договор с общината заради тоталното безпаричие. От "Нефтохимик" разчитат, че кметът Димитър Николов ще съдейства да играят без пари на "Лазур". Не е ясно дали от "Черноморец" ще са съгласни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай