Стюардеса подлуди Бекъм в самолет

Звездата вдигна скандал заради снимки

Стюардеса подлуди Бекъм в самолет | StandartNews.com

Лондон. Дейвид Бекъм вдигна голям скандал в самолет на "Бритиш Еъруейз" и заплаши повече да не ползва услугите на компанията. Причина за избухването на английската футболна звезда бе млада стюардеса, която не му дала да мигне в полета от Лос Анджелис до Лондон.

Бекъм блаженно си спял в първа класа, когато стюардесата решила да го снима с мобилния си телефон. Сексидолът се събудил от светкавицата и побеснял. "Дейвид никога не отказва автографи и снимки на феновете си, дори с риск да припадне от умора. Преди последния му полет обаче, млади стюардеси от "Бритиш Еъруейз" започнаха да се редят на опашка за подписа му, което не е много редно. А чашата на търпението му преля в самолета. Личното пространство на Дейвид трябва да бъде уважавано", заяви негов приятел пред в. "Сън".

37-годишният Бекъм, който е баща на четири деца, преминава стотици хиляди километри със самолети на компанията от Великобритания до САЩ, където играе за "ЛА Галакси", и обратно. След инцидента, шефовете на "Бритиш Еъруейз" напомнили на всичките си служители как трябва да се държат и официално се извинили на Бекъм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай