Сираков поведе шествието за 106 години "Левски"

Финалът ще е на Могилката пред 22-а гимназия

Сираков поведе шествието за 106 години "Левски" | StandartNews.com

Голмайстор №1 в историята на Левски Наско Сираков поведе синьо шествие по повод 106-ия рожден ден на клуба. Събитието стартира от паметника на "Васил Левски" и ще завърши на могилката пред 22 гимназия, където на 24 май 1914-а е бил основан клуба. Венецът пред паметника на Апостола беше поднесен от легендата Кирил Ивков и друг от ветераните на клуба Георги Цветков-Цупето.

"Честитя на всички българи този светъл празник - Деня на славянската писменост, просвета и култура. Честитя и на всички левскари 106-годишнината на клуба. Легитимиран към от цялата синя общност, но не съм легитимиран документално и юридически. Когато акциите са в мен, ще свикам пресконференция и ще отговаря на всички въпроси", лаконичен бе Сираков пред репортери. 

Шествието се провежда при стриктното спазване на всички мерки за физическа дистанция. По тази причини и участие взимат само малка част от „сините“ привърженици, както и част от ветераните на клуба. Идната седмица се очаква Сираков да получи акциите, които му бяха обещани от главния акционер Георги Попов. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай