Съдийски тесли плашат "Валенсия"

Бушоните на "Местая" изгърмяха, едва не провалиха мача с "Атлетик" Б

Съдийски тесли плашат "Валенсия" | StandartNews.com

Във "Валенсия" са бесни на съдиите. Треньорът на съперника на "Лудогорец" в Лига Европа Хуан Антонио Пици откачи след 1:1 у дома с "Атлетик" Б в неделя вечер. Той недоволства от "съмнителната" според него дузпа за гостите, с която те изравниха. Преди това обаче съдията зачете попадение на Пако Алкасер от явна засада. "Подготвям футболистите си за съдийски тесли. В кариерата си повече съм ощетяван, отколкото подпомаган от съдиите. Ясно е, че дузпата не съществуваше. По-лошото, е че беше като компенсация", заяви Пици, който имаше претенции и преди седмица при загубата от "Райо Валекано" (0:1).

 

Два токови удара едва не провалиха мача с "Билбао". Лампите на "Местая" угаснаха около 40 минути преди началото на двубоя. За радост токът бързо дойде. Вторият удар пък беше 5 мин преди началото на двубоя. Този път техниците бяха подготвени и оправиха осветлението за секунди, така че мачът да не закъснее.

 

Босът на "Валенсия" Амадео Салво отписа тима си. "Шансовете да намерим място в Шампионската лига са химера", каза Салво. "Валенсия" е 8-и в класирането с 36 т. - на 15 зад четвъртия "Билбао". Босът отрече и твърдението на superdeporte, че Уанг Жианлин ще купува клуба. Китайският милиардер изгледа мача срещу "Билбао", но той е във Валенсия само на гости на Салвио.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай