Разкриха каква е истинската цел на Меси

Аржентинецът искал оставката на Бартомеу

Разкриха каква е истинската цел на Меси | StandartNews.com

Голямата цел на звездата Лионел Меси била не да напусне Барса, а да принуди президента на тима Хосеп Бартомеу да подаде оставка. Това твърди аржентинското издание TyC Sports. Вчера Меси поиска от клуба да си тръгне като свободен агент. Новината стана водеща за всички медии в света. Аржентинското спортно издание TyC Sports твърди, че Меси няма никакво намерение да напуска „Камп Ноу“, тъй като действията му имат за цел само и единствено да принудят президента на Барса Хосеп Мария Бартомеу да подаде оставката си.

Планът на суперзвездата на съвременния футбол изглежда ще сработи по мед и масло. Оставката на Бартомеу вече бе поискана от няколко места. Бившият капитан на Барселона Карлес Пуйол изрази в социалните мрежи подкрепата си към Лионел Меси. Според аржентинските медии, Меси е пред напускане на каталунския клуб. Той е изразил желанието си да напусне с писмо до ръководството. 

Регионалният премиер на Каталуня Ким Тора поздрави звездата на Барселона Лионел Меси. Аржентинецът уведоми ръководството на клуба, че желае да напусне като свободен агент моментално.

Въпреки че Барса по всяка вероятност ще се опита да убеди Меси да остане, Ким Тора си взе довиждане с нападателя.

„Каталуня винаги ще е твоят дом. Благодаря ти толкова много за всичкото това време, в което ни носеше щастие с изявите си на терена. Имахме шанса да споделим част от живота си с най-великия футболист в света. Никога няма да те забравим“, написа той в Twitter.

Меси обявил, че напуска Барса

Меси към Куман: Тръгвам си

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай