Подгониха здраво звезда на Ливърпул! Феновете бесни

Заради поредния му чудовищен пропуск

Подгониха здраво звезда на Ливърпул! Феновете бесни | StandartNews.com

Много яростни атаки срещу една от звездите на Ливърпул Дарвин Нунес от фенове и анализатори, след новия му безумен пропуск снощи. Той коства победата на тима срещу Лутън, която беше много важна в битката за челото в класирането.

В средата на второто полувреме срещу Лутън вчера, Салах отклони топката към уругваеца, който обаче от 2-3 метра успя да стреля над гредата за ужас на съотборници и фенове. Малко след това Лутън поведе, но все пак с попадение на Луис Диас Червените докопаха равенството. Пропускът на Дарвин обаче отново бе сериозно дискутиран.

„Може би той ще е доволен, че имаше отсъдена засада, макар че аз не мисля, че такава имаше и едва ли хората ще забравят бързо случилото се“ заяви анализаторът Джейми Карагър. 

Феновете също споделиха разочарованието си в социоалната мрежа „Х“: 
„Кълна се, във всеки мач той прави пропуск на празна врата“. 
„Никога не съм считал Нунес за добър нападател. Липсва му прецизност, нервен е при ударите и често е непохватен и некоординиран пред гола“. 
„Много го харесвам, но такъв пропуск е непростим. Трябва му много повече финес пред гола“. 
„Забележително е как Дарвин може да вкарва впечатляващи голове и да пропуска от невероятно чисти позиции. Просто не го разбирам“. 

Това бяха само част от коментарите на привържениците след двубоя, а  случилото се със сигурност ще увеличи още натиска върху Нунес. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай