Нов спортен канал в групата на Нова тв

Стартира на 1 юли

Нов спортен канал в групата на Нова тв | StandartNews.com

На 1 юли стартира нов спортен канал в пакета DIEMA XTRA – DIEMA SPORT 3. Той ще предложи на зрителите в България премиум спортно съдържание в HD качество 24/7. В DIEMA SPORT 3 ще бъдат програмирани едни от най-оспорваните и зрелищни футболни първенства от Топ 5 на Европа – Първа и Втора Бундеслига (Fußball-Bundesliga) и Френската лига 1 (Première division), както и състезания от Формула 1.

„Придобиването на правата за мачовете от най-високото стъпало в германския клубен футбол и най-висшата дивизия във френския футбол постави необходимостта да създадем още един спортен канал. Щастливи сме да обявим, че от това лято DIEMA XTRA се разраства с четвърти HD канал. Нашата амбиция е да продължим да обогатяваме съдържанието в програмата на DIEMA XTRA, така че да предложим на зрителите най-атрактивните спортни събития в света“ - заяви Николай Андреев, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

DIEMA XTRA включва ексклузивни спортни събития като българското футболно първенство, мачовете за Купата на България, Английската Висша лига, Купата на Лигата на Англия, Формула 1, баскетболните срещи от НБА, испанската баскетболна лига, континенталната хокейна лига, зрелищни бокс турнири и още много интригуващи първенства, обзорни и магазинни спортни предавания, токшоута и коментарни студиа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай