Не е истина! Как Ливърпул ще вземе МБапе

Твърде емоционален съвет към "червените"

Не е истина! Как Ливърпул ще вземе МБапе | StandartNews.com

Отправиха твърде емоционален призив към славния Ливърпул, свързан със суперзвездата Килиан МБапе. Не е тайна, че играчън е отворен отдавна към евентуален трансфер на "Анфийлд", но нещата са доста сложни.

Бившият футболист на Ливърпул Глен Джонсън призова ръководството да "забрави какво показват сметките" и да "разбие банката", за да привлече суперзвездата на ПСЖ Килиан Мбапе.

Твърди се, че мърсисайдци са скритите фаворити да се преборят с Реал Мадрид и за вземат световния шампион от 2018-а.

Юрген Клоп е огромен почитател на Мбапе, а Джонсън вярва, че сделката може да бъде сключена за около 75 милиона паунда.

"Определено разбирам защо Килиан би искал да се присъедини към Ливърпул, но дали те ще разбият касата си заради него? Това противоречи на тяхната трансферна политика. Струва ли си да разбие банката заради него? Абсолютно!

Но всичко зависи от това дали Ливърпул е готов да го направи, защото всеки техен ход е толкова изчислен и структуриран. Но за да се осъществи този удар, трябва да забравите какво казва калкулаторът.

Ще са нужни дълбоки джобове. Определено виждам защо играчът би искал трансфера и ако Ливърпул иска да го направи, тогава съм сигурен, че всеки фен в страната ще е доволен да го види във Висшата лига.

Ако Ливърпул ще пести пари от потенциалната трансферна сума от 150 милиона паунда, сигурен съм, че агентите на Мбапе ще поискат поне половината за себе си и за играча, така че сделката ще бъде астрономическа и в двата случая", заяви Джонсън, цитиран от „Webcafe“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай