На Берлускони му писна от Синиша

На Берлускони му писна от Синиша | StandartNews.com

Ако "Милан" не спечели дербито с "Рома" в събота, Синиша Михайлович ще бъде уволнен, твърди "Гадзета дело спорт". "Росонерите" паднаха 0:1 у дома в първия мач за календарната година с "Болоня" и Силвио Берлускони е извън себе си от яд, допълва изданието. Босът бил бесен, че въпреки 80-те млн. евро, пръснати за играчи през лятото, отборът страда от същите проблеми, които го мъчиха през миналия сезон.

"Милан" е на 11 точки от първото място и на 10 от 3-ото, даващо право на участие в Шампионската лига, така че инвестициите на Берлускони скоро няма да се върнат и отборът трябва да продължава да пести, за да не нарушава финансовия феърплей.

"Разбирам зрителите, които ни освиркваха - те бяха прави, обясни Михайлович. - Трябва да се концентрираме върху следващия мач с "Рома". Нашата цел продължава да е място в Шампионската лига. Няма да се предам." Треньорът на "Болоня" Роберто Донадони, бивш кадър на "Милан", допълни: "Те имат качествени играчи, но страдат от проблеми, които са предимно психологически."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай