"Милан" изяде мястото на Ники

Манолев ще е резерва в Палермо, твърди "Ройтерс"

"Милан" изяде мястото на Ники  | StandartNews.com

Отказът на Ники Михайлов да пази срещу "Милан" за "Верона" е изяло титулярното му място в националния тим, научи "Стандарт". Очаква се срещу Италия в петък да пази Владо Стоянов, а досегашният номер 1 ще седне на скамейката. Отделно синът на Боби Михайлов се оплаква от разтежение, така че нищо чудно в групата да попадне младият вратар Георги Китанов.

Не контузията обаче е причината Николай да стане втори избор. Любо Пенев категорично показал на Ники, че ще разчита на него, ако успее да натрупа какъвто и да е игрови опит във "Верона". Ники обаче отказа отказа да излезе срещу "Милан" с аргумент "езикова бариера". Той все още не се чувствал сигурен в комуникацията със защитата. Отделно Михайлов-младши не е играл официален мач от няколко месеца, тъй като и в "Твенте" пропусна куп срещи.

Другият голям проблем пред Любо Пенев е формата на Станислав Манолев, който не помирисва и групата на ПСВ. Според агенция "Ройтерс" един от лидерите на националите ще остане резерва в Италия за сметка на Тодор Неделев. Станислав обаче се е раздавал за "лъвовете" и в най-лошите си моменти в Айндховен, така че нищо не е сигурно. Още повече че Манолев може да бъде използван като десен бек предвид слабата форма на Йордан Минев. Едва ли Йордан Христов от "Ботев" ще се дореди до титуляр.

Нашите потеглят за Палермо утре, мачът е в петък от 21,45 ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай