Михайлов не подбирал жените, пръскал пари

Михайлов не подбирал жените, пръскал пари | StandartNews.com

Вратарят на националния отбор Николай Михайлов най-сетне проговори за личния си живот. И в частност за връзката си с попфолк певицата Алисия.

"В личния ми живот нещата са спокойни. Преди 2 години обявихме с Алисия, че се разделяме. След това не съм коментирал тази тема. Тогава раздялата ни беше най-правилното нещо. Аз съм много искрен, казвам нещата каквито са и винаги съм позитивен", заяви вратарят пред "Нова". "Николета, Алисия... не съм ги подбирал специално, така се е случило просто. Да, като малък бях в такава среда - сред плеймейтки. Така е станало просто, не мога да върна времето. А и много неверни неща се пишеха. Свързваха ме с момичета, които дори не познавам. Чисто физически не мога да смогвам да съм с всичките, с които ме свързваха", каза още Михайлов. Синът на президента на БФС Борислав Михайлов също призна, че като млад е пръскал пари на вятъра.

"Още докато бях в "Левски" изкарвах добри пари, но похарчих страшно много чисто за показност. Пълна простотия е това, но тогава не разсъждавах по този начин. Наистина попилях много пари за показност", завърши бившият вратар на турския "Мерсин". Националът призна, че има оферта и от Белгия и от два турски клуба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай