"Локо" пак подаде ръка на Иван Русия

"Локо" пак подаде  ръка на Иван Русия | StandartNews.com

Илиан Илиев поръчва, аз само изпълнявам, заяви Христо Крушарски

"Локо" (Пловдив) направи доста любопитен трансфер днес. На "Лаута" акостира централният защитник Иван Иванов. Българският национал премина през "Партизан" и "Базел", преди да се пробва безуспешно в американския "Ню Йорк Сити". От там го отритнаха, заради тежката травма, която го извади извън терените за около 1 година.

"Привличането му стана от вчера за днес. Даже и аз не разбрах как точно се случи. Но този голям наш футболист ще подпише договор с "Локомотив" за година и половина", обяви за "Стандарт" шефът Христо Крушарски. "Илиан Илиев ме попита дали може да го вземем и аз казах: "Защо да не може?". Общо взето той си поръча, аз съм само изпълнителят", добави още босът. "Не ме притеснява, че не е играл отдавна. Сигурен съм, че той бързо ще влезе в ритам. Той е много силен състезател и ще ни помогне добре", сподели Крушарски. Самия Иван Русия също потвърди новината. "Бъдещето ми е свързано с "Локомотив". Да, истина е", заяви централният защитник.

Очаква се другата седмица той да се завърне на "Лаута" и да направи първа тренировка. Както е известно "Локо" вече един път го приюти. Това стана през сезон 2007/08. Тогава той бе преотстъпен на "смърфовете" от ЦСКА и след отличните му изяви бе върнат в "Борисовата градина".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай