„Левски” се върна от Казахстан под засилени мерки

Искат да привлекат Станимир Стоилов от Ботев (Пв) за треньор

„Левски” се върна от Казахстан под засилени мерки | StandartNews.com

София. „Левски" кацнаха на летище София малко след 12, 30 часа. Това стана под засилени мерки, които предприе ръководството на клуба за връщането на тима от Казахстан.

Заради уговорката на феновете да посрещнат сините, автобус чакаше „Левски" на пистата, за да бъдат веднага изведени футболистите и да нямат никакъв контакт със синята агитка. Така запалянковците останаха с празни ръце. Те освиркаха за картко футболистите, в района има засилено полицейско присъствие. 

Сините привърженици се заканиха, че ще блокират кръстовището на бул. "Брюксел", но не го направиха. На стадион "Васил Левски" също има доста полицаи, които са обградили сектор "В". Привърженици чакат автобуса на "Левски".

На излизане от терминала Христо Йовов обясни, че тимът има проблеми и ръководството работи по тяхното разрешаване. Николай Митов пък се просълзи.

От своя страна Наско Сираков заяви пред медиите, че искат да привлекат Станимир Стоилов като треньор на „Левски". „ След като обсъдихме с всички от ръководството, стигнахме до заключение, че Станимир Стоилов е най-подходящ. Пуснахме преди десет минути писмо до Ботев (Пв) за привличането му в „Левски". Отборът заслужава да си го прибере обратно", каза още Сираков.

Сираков обясни, че ще положат всички усилия, за да бъде привлечен Стоилов. „Съжаляваме, че в такъв момент прибягваме към такава стъпка, но ние трябва да гледаме нашите интереси. Обсъждани са и други варианти за треньор на „Левски"", каза Сираков и уточни, до края на мача с Иртиш не е мислил за смяна на треньорския пост.

Спортният директор каза още, че е направил доста компромиси, за да се върне отново в любимия си отбор и сега те му се стоварват върху главата. На въпрос на журналисти дали ще продължава да пише в социалната мрежа Фейсбук за „Левски", той каза, че скоро не е имал време за това, но няма да спира да информира хората. На излизане Сираков уточни, че при други промени в тима медиите ще бъдат уведомени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай