"Лаута" под обсада, "Локо" се разпада

"Лаута" под обсада, "Локо" се разпада | StandartNews.com

Пловдив. Горещ в буквален и преносен смисъл бе денят на "Лаута". Екшънът преди първата тренировка на "Локо" (Пд) надмина очакванията. Преди обед фенове, които искат Коко Динев да си ходи от клуба, блокираха с 20-ина лични автомобила входа към стадиона. 100 ултраси пък направиха жива верига, решени да не допускат играчи и служители да си вършат работата. Ексцентричен запалянко пък беше дошъл със секскукла, на която бе дал многозначителното име Емилия. Полицията също бе на мястото на събитията. За щастие, футболистите не се явиха и до ескалация на напрежението не се стигна.

Единствените смелчаци, които се престрашиха да говорят с феновете, бяха играчите Дани Кики, Станислав Маламов и Тихомир Трифонов. Тримата си спечелиха аплодисменти с решението да представят болнични листове и да не ритат за "Локо" на Коко.

Най-голямо щастие на запалянковците обаче донесе новина, свързана с клубната икона Христо Колев. Бащата е подал молба за напускане на "черно-белите" в знак на солидарност с агитката. Същото е сторил и докторът на "смърфовете" д-р Коце Павлов.

Все пак "Локо" ще стартира подготовка, но направо в Банско. Клубният рейс бе натоварен с екипировка и топки, след което пое към курорта. В него се качиха бившето "канарче" Петър Атанасов, вратарят Митко Илиев и юношата Стоян Григоров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай