Хотел Маринела - петзвездният дом за звездите на Sofia Open 2021

Сред тях е голямата звезда на бъдещето Яник Синер, спечелил първата титла в кариерата си именно в София

Хотел Маринела - петзвездният дом за звездите на Sofia Open 2021 | StandartNews.com

Звездите на световния тенис започват да пристигат в България за Sofia Open 2021, а хотел Marinela Sofia има честта да бъде техен домакин и за шестото издание на силния турнир от категория ATP 250 в българската столица. Marinela Sofia е официален хотел на Sofia Open 2021.

Престижната надпревара е от 26 септември до 3 октомври в "Арена Армеец". Тенис звездите се радват на уют и традиционно българско гостоприемство в хотел Marinela Sofia, превърнал се в любимо място на популярните участници от предишните издания на турнира. За представителите на световния тенис елит 5-звездният хотел е въвел възможно най-високите стандарти за сигурност и запазване на здравето на своите гости.

Работата на всички екипи на територията на хотела е съобразена спрямо строгите правила и медицинския протокол на Асоциацията на професионалните тенисисти и спрямо всички действащи противоепидемични мерки, съгласувани с високите стандарти, на които Хотел Marinela Sofia винаги държи.

В България идват редица тенисисти от световния елит. Сред тях е голямата звезда на бъдещето Яник Синер, спечелил първата титла в кариерата си именно в София преди година и вече изкачил се до №14 в света. В България ще играят също големият шоумен на корта Гаел Монфис и първата ракета на Австралия Алекс де Минор.

Звездите от световния елит вече споделят отлични впечатления от престоя си в България през годините заради участието си в Sofia Open, а хотел Marinela Sofia има удоволствието да бъде част от прекрасното изживяване на най-добрите тенисисти на българска земя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай