Какво Евро 2021 ни чака? Стоичков коментира

"Белгия е скрит фаворит", заяви легендата

Какво Евро 2021 ни чака? Стоичков коментира | StandartNews.com

Христо Стоичков ще коментира Евро 2020 за американския телевизионен гигант TUDN. Заради пандемията от коронавирус компанията реши да не праща екипи на Стария континент, така Кавалерът на „Златната топка“ е изправен пред невиждан маратон в студио и ефир.

"Помните ли какво казах преди пет години? Прогнозата ми беше, че ще видим напълно нов шампион. И Португалия оправда очакванията ми. Не съм посочвал името на тима. Имах такова чувство и то се сбъдна.

 Англичаните твърде често ронят реки от сълзи заради драматични отпадания. Сега имат големи бонуси, за да избягат от трагедията – три мача на „Уембли“ в групата. Финалната четворка също ще е на този велик стадион.

През 1996-а Гарет Саутгейт беше Рицарят на печалния образ, когато изпусна фатално в онези фамозни дузпи на полуфинала срещу Германия. Сега обаче като селекционер може пък да стане героят на Кралството.

Още нещо. Белгия е скритият фаворит!  Доказват го имената в състава им.

- За мен претендент номер едно за короната е Франция. Много мъдро е решението да бъде върнат в отбора Карим Бензема.", коментира Христо Стоичков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай