Играете модерен футбол, признаха македонците

Играете модерен футбол, признаха македонците | StandartNews.com

Имам списък с чужденци за националния, обяви Петев

Отличните изяви на родните национали продължават с пълна сила. "Лъвовете" победиха Македония с 2:0, което само затвърди факта, че триумфът над Португалия не е случайност. Попаденията в Скопие реализираха Димитър Рангелов в 66-та минута и Александър Тонев в 87-та. След срещата селекционерът Ивайло Петев разкри, че може да викне нови чужденци в националния. "Ще викам играчи, за които сметна, че са ни нужни. Имам списък с чужденци. Ташчи е едно от имената, които попадат в него", призна Кмета за слуховете, че нападателят на "Щутгарт" е сред опциите за ново "попълнение". Старши треньорът на "лъвовете" си обясни слабото начало на мача с натрупана умора, както и леко отпускане от страна на играчите. "Футболът е игра на голове. Доста мачове сме играли блестящо, но винаги остава резултатът. Победата бе много важна. Тя носи увереност не само на нас, но и на всички българи", коментира спецът. Медиите в страната домакин отдадоха дължимото на българските национали. Според изданието "sportclub.mk" "лъвовете" са изнесли истинска лекция по модерен футбол на съперниците си. Двубоят бе първи за Горан Горан с националната фланелка от 2013 г. Тогава нападателят се отказа от участие за националния, но наскоро премисли решението си. Изданията в западната ни съседка проплакаха, че поражението ще срине любимците им с четири места в ранглистата на ФИФА, което ще ги прати на 142-та позиция.

Попето нападна
мениджърите

Ивелин Попов обвини футболните мениджъри, че правят "мечешки услуги" на клиентите си. Според него, това било във вреда на националния отбор. "Много от мениджърите говорят за интереси от грандове, вдигат играчите в небесата и после те падат отвисоко, а така боли", разкри Попето след успеха с 2:0 над Македония. Футболистът на "Спартак" Москва призна, че ефектната асистенция с пета към Димитър Рангелов за първото попадение е било чиста случайност. "В съблекалнята се бъзиках с него. Питах го: Ранга, как успях да те видя?", заяви с усмивка на уста Ивелин и обеща да покани медиите в съблекалнята след някоя победа.

"Лъвовете" се пръснаха
след успеха в Скопие

"Лъвовете" се пръснаха след победата с 2:0 над Македония. Само трима от футболистите на Ивайло Петев се прибраха с автобуса на националния тим. Това бяха Александър Александров от "Левски" и играчите на "Берое" Благой Макенджиев и Иво Иванов. Всички останали предпочетоха да заложат на личен транспорт. Изключение правят футболистите на "Лудогорец". Разградчани изпратиха специален бус, който да вземе техните представители.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай