Гришо се маскира за мача с Ноле

Хасковлията се постави в тройката на най-секси тенисистите

Гришо се маскира за мача с Ноле | StandartNews.com

Париж. Григор Димитров се позабавлява преди мача с Новак Джокович на "Ролан Гарос". Хасковлията сложи оранжева перука, червен нос, огромни гръгли очила и пусна снимката си на клоун във Фейсбук. Фотото много се хареса на многобройните му фенове и някои дори предложиха така да излезе на корта срещу световния номер 1. Двубоят между двамата със сигурност ще се предава по един от двата канала на "Евроспорт".

Хасковлията показа и чувство за хумор пред любопитните журналисти в Париж. "Къде бихте се поставили в класацията на най-секси тенисистите?", попита го репортер. "Кажете ми, как сега да не се поставя в Топ 3?", отвърна Гришо.
В интервю за Барбара Шет в студиото на "Евроспорт" първата ни ракета разкри и емоциите си за сблъсъка с Ноле. "За него този двубой ще означава повече отколкото за мен. От победата ми над него в Мадрид научих, че трябва да играеш възможно най-дълго на върха на възможностите си, ако искаш да надвиеш някой като Джокович. Никога не съм бил на корт "Филип Шатрие" и не знам как ще се чувствам", сподели българинът и призна, че има специално отношение към френската столица.

На свой ред и Ноле коментира предстоящата среща. Сърбинът отчете, че го очаква много трудно изпитание. Той се надява да вземе реванш от нашето момче за поражението си от него наскоро. "Очевидно е, че Димитров има потенциала и таланта, но е рано да се каже докъде ще стигне", изрази мнение Джокович.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай