Готови ли сте за голови зрелища в Италия с Бетано?

И понеже цифрите не лъжат - ето какво сочат данни от Топ 5 на първенствата в Европа за миналия сезон

Готови ли сте за голови зрелища в Италия с Бетано? | StandartNews.com

Головете винаги са били солта във футбола, а Бетано напълно подкрепя тази максима. Но головете не са това, което бяха. Поне не и в Серия А. През годините всички свързваха италианското първенство със здрава защита, стабилни влизания, много картони и малко попадения. Често срещани резултати бяха нулевите равенства или победи с по 1:0, а ако имаха късмет феновете на Ботуша можеха да видят и някое 1:1.

За последните 10 години обаче се забелязва промяна на тази тенденция. При това рязка. И понеже цифрите не лъжат - ето какво сочат данни от Топ 5 на първенствата в Европа за миналия сезон. За 380 мача в Серия А паднаха 1163 гола, което прави средно по 3,06 на мач. В Бундеслигата головете средно на двубой бяха 3,03 (928 в 306 мача), следват френската Лига 1 с 2,76 гола на мач (1049 в 380 мача), Висшата лига на Англия със средно по 2,69 гола (1024 в 380 мача) и Ла Лига, където имаше средно само по 2,51 гола на мач, или едва 953 гола в 380 срещи. Подобни бяха статистиките и година по-рано, което изстрелва Серия А сред любимите първенства на търсачите на голове.

Тази година не прави разлика. От началото на сезона в Италия вече си вкараха 709 гола до началото на февруари. Което прави по 2,9 гола средно на мач, или по 29,5 гола средно на кръг. А в 26-ия кръг на Серия А има няколко двубоя, които обещават много голове, а с помощта на Betano ще ви донесат и супер коефициенти.

“Вълците” на Моуриньо вкарват много, но и допускат много

Рома посреща Верона на "Олимпико". И двата отбора този сезон вкарват много и допускат много. Освен това в шест от последните седем мача помежду им имаше над 2,5 гола. Сега тази опция в betano.bg е оценена на 1,70. В четири от последните пет мача между Рома и Верона имаше голове и в двете врати. Това сега може да ви осигури коефициент от около 1.60. Потърсете и коефициент за първи гол в мача дело на Рома. Римските “вълци” го направиха в шест от последните си седем двубоя срещу Верона.

На 20 февруари също се пригответе за много голове, защото Фиорентина приема Аталанта. Сблъсъкът е синоним на попадения в последните години. В последните девет мача между тези два отбора винаги имаше над 2,5 гола, като в осем от тях голове паднаха и в двете врати. Тук Betano дава около 1.60 за над 2,5 гола в мача и около 1.50 за голове в двете врати. И въпреки че продаде голмайсторът си Душан Влахович на Ювентус, Фиорентина все още разполага с класа в атака. Същото важи и за Аталанта, който загуби заради контузия за няколко месеца Дуван Сапата, но в Бергамо са спокойни, че има кой да го замести.

В същия ден Интер посреща Сасуоло. Тимът на Симоне Индзаги рядко допуска попадения този сезон, но когато се излезе срещу Сасуоло, нещата са различни. В последните пет мача между двата тима винаги в края имаше повече от 2,5 гола. Сасуоло вкара в четири от тях, като преди две години направи зрелищно 3:3 на "Джузепе Меаца", но загуби с 3:4 у дома. През 2013 г. и 2014 г. пък Интер спечели два пъти с по 7:0, но след това записа три поредни домакински поражения от “неровердите”. Тук опцията над 2,5 гола очаквано носи по-ниска възвръщаемост - под 1.50, но за голове в двете врати ще получите около 1,70. Офертите на Betano за уикенда в Серия А, който чертае перспектива за голови зрелища, също обещават възможности за интересна игра.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай