Феномена с трета сватба! Коя е булката

Легендата Роналдо отново се жени

Феномена с трета сватба! Коя е булката | StandartNews.com

Трета сватба вдигна футболната легенда Роналдо. Бразилецът, който навърши 47 години на 18 септември, се ожени за 14 г. по-младата от него моделка Селина Локс.

Влюбените подписаха в Ибиса (Исп), където Феномена притежава къща. „Днес събираме семействата си за интимно религиозно тържество и така започваме седмица на много празненства“, написа Селина, публикувайки снимка на излизане от църквата. Специално за венчавката Роналдо се кръсти на 12 септември.

В чат с фенове в Инстаграм, където има близо 500 000 последователи, Селина уточни, че предстои по-голяма венчавка за всички гости и приятели. Размяната на пръстените ще се състои в петък, когато се отбелязва Денят на трите архангела. Бразилката издаде и кой ще е водещият цвят на сватбата: „Това ще е зеленото, което има няколко значения – посланието му е на естественост, хармония, мир и жизненост“.

Роналдо и изящната му половинка са заедно от 2015 г., а на 12 януари се сгодиха в Доминиканската република. Преди това плейбоят имаше куп връзки и два брака. Първият бе с колежката му Милене Домингеш, за която беше женен от декември 1999 до 2004 г. От нея е най-големият син на Феномена – Роналд (23), пише "Телеграф".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай