Ето го новият национален треньор

Очаквано избраха сърбина Кръстаич

Ето го новият национален треньор | StandartNews.com

Шефът на БФС Борислав Михайлов обяви, че Младен Кръстаич е новият селекционер на националния отбор по футбол на България. Неговите помощници ще бъдат четирима, от които трима сърби - Стефан Янкович, Неманя Милинчич и треньор на вратарите. По желание на Кръстаич към щаба като помощник ще се присъедини и Иван Иванов, чийто качества  Кръстаич познава добре от престоя му в Партизан.

"Спряхме се Кръстаич, тъй като е от сръбската школа, чийто футболисти имат характер. А ние имаме нелоши футболисти, но им липсва характер. Няма езикова бариера, а Младен владее освен сръбски, също така английски и немски. Договорът му е за две години и влиза в сила от 1 август", заяви Борислав Михайлов.

" След проведените разговори с Борислав Михайлов решихме да се съгласим на тази оферта и да приемем това предложение, тъй като България разполага с перспективни играчи. В последните мачове сте сменили седем вратаря, което е несериозно. Ние искаме да изградим скелет на отбора, а в него ще играят само тези, които заслужават", каза Кръстаич.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай