Дават "Титан" на прокурор

Ревизията в ЦСКА разкрила куп нередности

Дават "Титан" на прокурор | StandartNews.com

Новите шефове на ЦСКА дават предшествениците си на прокурор. Александър Томов и компания са прибегнали до Темида, след като направиха обстойна ревизия. Те се усъмниха в разходите около ремонта в "Борисовата градина", начина на плащане на треньори, играчи и служители, трансферите, както и договорите сключени от търговския отдел.

Според агенция "Блиц" ръководството на "армейците" притежавало и кмопрометиращи видеозаписи срещу предшествениците си. "Не искам да коментирам тези неща. На този етап ще се въздържа от изказвания по въпроса", обяви изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров.

"Тук са вършени страшни неща. Могат да ти се изправят косите. Направо не е за вярване как никой до сега не е стигнал до тях и всички са си затваряли очите", обяви за "Стандарт" друг от силните хора на "Армията".

Междувременно стана ясно, че Гриша Ганчев може да удари финансово рамо на "червените". От "Литекс" са пратили оферта за Стоян Колев. "Оранжевите" са изправени пред вратарска криза, след като Илко Пиргов се контузи по време на дербито с "Левски". Златомир Загорчич смята, че резервите Евгени Александров и Марин Орлинов могат да се справят с по-леките мачове, но не и с напечените. В Борисовата градина пък се събраха доста опитни вратари - Томас Черни, Стоян Колев и Раис Мболи. Един от тях ще отиде под наем край Покрития мост.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай