"Черно море" спаси мача с "Левски"

"Черно море" спаси мача с "Левски" | StandartNews.com

Спокойно, мач ще има, с тези думи от "Черно море" гарантираха на "Левски", че столичани няма да бият напразно път до Варна. Двата тима се срещат днес от 12,30 часа в Морската столица. Пороят, който се изсипа над града, спря и спомогна на "Тича" да си решат проблема с терена. Онзи ден се появиха съмнения, че той няма да бъде годен на него да се играе футбол днес. Освен това стана ясно, че полицията вдига броя на служителите си, които ще дебнат за засади край "Тича" - 44 полицаи и три патрулки.

"Левски" се готви при закрити врата за битката с "Черно море". Георги Иванов нямаше "проблем" с определянето на състава. За срещата с бившия му тим в групата попаднаха всички, които са здрави и нямат наказания.

Коледна оферта

Промоция за календари обяви вчера "Левски". Столичани приканиха запалянковците да си вземат на куп трите варианта, които предлагат - джобен, работен и с традиционния размери. Последният е в две разновидности със син екип или юбилейния в жълто и малиново червено. Цената на пакета е 7 лв. Така запалянковците ще спестят 2,50 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай