Буфон трепе прасета в "Хилтън"

Буфон трепе прасета в "Хилтън" | StandartNews.com

София. По интересен начин запълваше времето си до мача с България вратарят на "адзурите" Джанлуиджи Буфон. Часове преди световната квалификация на стадион "Васил Левски" капитанът на "Ювентус" седеше във фоайето на хотел "Хилтън" и играеше хитовата игра сред тийнейджърите Angry Birds. Той бе доста съсредоточен върху трепането на прасета с пилета, че не видя феновете, които го чакаха за автографи.

"Италианците няма да излизат, няма как да ги видите", скара се един от охранителите на хотела. Единственият, който си подаде носа от делегацията на гостите, беше треньорът Чезаре Прандели. Той се видя на по кафе със селекционера на волейболистите ни Камило Плачи.

Забраната за напускане на хотела не важеше за италианските журналисти. Те прекараха цялата сутрин в пиене на кафе около НДК. Дори случайните минувачи се чудеха какви са тези туристи с акредитации.

Иначе отборът на Чезари Прандели трябваше да проведе сутрешна тренировка. В последния момент обаче "адзурите" отмениха заниманието, което трябваше да бъде на ст. "Славия". Вместо това италианците направиха леко раздвижване до хотела. "Нямам идея защо. Преди няколко дни ми се обади един италианец и ме попита дали може да тренират на нашия стадион. Трудно го разбрах, но се съгласих", коментира Венци Стефанов пред "Стандарт".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай