Билетите свършиха! Лудогорец излиза срещу машина за пари

Истинска фен мания в Разград

Билетите свършиха! Лудогорец излиза срещу машина за пари | StandartNews.com

Билетите за първия мач от плейофите на Лига Европа между Лудогорец и Аякс вече са продадени, обявиха от разградския клуб.

Срещата е в четвъртък, 24 август от 21:00 часа.

Тотална машина за пари и то от години. В това се е превърнал съперникът на Лудогорец в плейофа за влизане в групите на Лига Европа – Аякс. Само през това лято грандът от Амстердам успя да продаде играчи за 113,4 млн. евро.

Приходите от трансфери до края на месеца могат да бъдат много повече, но засега нидерландците се дърпат за раздяла с топреализатора си от миналия сезон Мохамед Кудус.

Националът на Гана, който направи добри мачове и на Мондиал 2022, сам прояви желание да напусне и да отиде в Уест Хем, но в клуба предпочитат да го задържат, тъй като вече се разделиха с достатъчно от основните си фигури – Юриен Тимбер отиде в Арсенал, Едсон Алварес в Уест Хем, Калвин Баси във Фулъм, а Мохамед Дарами в Реймс. Единствено капитанът Душан Тадич бе изпуснат със свободен трансфер по посока Фенербахче.

През миналото лято приходите от изходящи сделки бяха още по-големи. Тогава Аякс продаде играчи за космическите 216,62 млн. евро. Крилото Антони и защитникът Лисандро Мартинес последваха треньора Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед съответно за 95 и 57,37 млн. евро. От Райън Гравенберх (Байерн) клубът спечели 18,5 млн. евро, а Себастиен Але (Борусия Д) вкара в касите на клуба още 31 млн.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай