Бербатов донесе победа на Фулъм

Бербатов донесе победа на Фулъм | StandartNews.com

Лондон. Бербатов се раздели с "Фулъм" по най-добрия начин - с победен гол за 2:1 над "Уест Хям". Според английските медии "Арсенал" вече е договорил услугите на Димитър за около 2 млн. паунда. Сделката е въпрос на часове. Трансферният прозорец на Албиона отваря днес, когато е първият работен ден.

Според информациите Арсен Венгер е решил задължително да подсили състава си с българина. Особено след като основният му реализатор Оливие Жиру се контузи. Вчера Бербо май изигра прощалния си мач с екипа на "Фулъм" и се отчете с гол. Той бе титуляр за "котиджърс" при успеха над "Уест Хям" с 2:1. Благоевградчанинът заби победното попадение в 67-ата минута на празна врата. Гостите ревнаха за засада, но такава нямаше. Митко се отличи с два-три голови паса, но и толкова пропуска.

Сашко Тонев пък не игра за своя "Астън Вила" при визитата срещу "Съндърланд". Бирмингамци спечелиха с 1:0. Като цяло в новогодишните двубои в Англия липсваха много голове вероятно и заради проливния дъжд над Албиона. "Арсенал" се измъчи за трите точки, но би на "Емиратс" гостите от "Кардиф" след два късни гола с 2:0. Така "топчиите" са лидери в класирането с точка пред "Ман" Сити и две пред "Челси". Уелският клуб пък ще има нов мениджър в лицето на Оле-Гунар Солскяер. Норвежецът изгледа поражението на "Кардиф" от трибуните. "Челси" удари "Саутхемптън" с 3:0 като гост. "Ливърпъл" се справи лесно на "Анфийлд" с "Хъл" - 2:0. В другите мачове "Кристъл Палас" - "Норич" - 1:1, "Стоук" - "Евертън" 1:1, "Уест Бромич" - "Нюкасъл" 1:0, "Суонси" - "Ман" Сити 2:3. Късно снощи играха "Ман" Юнайтед" и "Тотнъм".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай