Батков: Вдигнахме се след погром

"Левски" празнува с рап концерт победата за купата

Батков: Вдигнахме  се след погром | StandartNews.com

София. За мен не е стоял въпросът дали треньорите ще останат, това е екипът, отсече Тодор Батков. Днес той обсъжда около 3 часа подробностите около зимната подготовка и селекцията с Христо Йовов, Антони Здравков, Мариян Христов и Елин Топузаков. "Доволен съм. От 14 мача записаха 10 победи, 1 равен и 3 загуби за първенство. Статистиката говори в тяхна полза. Взеха 24 точки. Завариха отбор след погром - физически и психически", продължи Тодор Батков.

"Щастлив съм и доволен от отстраняването на ЦСКА. Върнахме частично усмивките на феновете. Не присъствах на мача заради настинка. Но продължаваме напред. Ще се борим и на двата фронта", каза още адвокатът. Той похвали и Христо Йовов за първите му стъпки като директор. "Още като футболист се отличаваше с интелигентност. Трупа опит", каза Батков. "Ще имаме нови попълнения, но и освободени. Ще говорим, когато нещата се случат. Но поне двама играчи ще трябва да купим", завърши собственикът на "сините". Зимната подготовка на тима ще премине в Созопол и Кипър.

„Бюджетът за селекция ще бъде ограничен, ако не продадем някои от футболистите. На този етап Гаджев остава, говорих с него. Ще преподпише, тъй като няма достатъчно добро предложение. Имам примамлива оферта за един от нашите футболисти. Ще вземем между 2 и 4 нови футболисти. В последната година от клуба са похарчени около 7 млн. евро. Строежът на стадиона попада в тази сума. Той се бави, не съм приел оставката на Иво Тонев. Той мисля, че ви каза да не ме нападате по отношение на стадиона", каза още Батков.

Играчите пък разтърсиха столичния клуб "Night Flight". Най-доволни бяха чужденците, защото "сините" попаднаха на рап концерт. Биг Ша, Кристо, Alex P и Young BB Young се грижиха за настроението им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай