Багата: Готов съм за деца

Багата: Готов съм за деца | StandartNews.com

Да, готов съм да стана баща, разкри ММА боецът пред бТВ. 

"Да, имам жена до себе си. Тя ме впечатли с това, че винаги е до мен и никога не ме е предавала. Мислим за семейство, но това вече е Божа работа", продължи тй.

Той записа поредната си победа, като защити световната си титла в ММА. Българинът се завърна у нас за кратка почивка, след което отново влиза в залата, за да тренира за следващия си мач.

"Видях се първо с баща ми, след това имах вечеря с майка ми и сестра ми. Установил съм се в Лас Вегас, но съчетавам нещата и се завръщам и у нас, за да си почивам. Когато съм там, съм по-разделен с близките си, но така се концентрирам в работата си", каза той.

Багата се върна и на инцидента, който го вкара в кома за повече от два месеца: "Това нещо ме направи по-силен. Единствено е било по-трудно на хората, които бяха близо до мен. След това започваш да гледаш по друг начин на живота, да цениш малките работи. Знаеш за какво живееш. Тогава разбрах кои са най-близките хора до мен."

"Преди всеки мач се разписваш кой ще вземе парите от застраховката, ако се случи нещо с живота ти. При мен това е семейството ми", каза още Благой Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай