"Арсенал" би ходом "Фулъм" и Бербо

Спонсор изоставя "Уест Бромич" заради Анелка

"Арсенал" би ходом "Фулъм" и Бербо | StandartNews.com

Лондон. "Арсенал" запази първото място във Висшата лига с победа 2:0 на ходом над "Фулъм". Димитър Бербатов и съотборниците му поднесоха поредна трагична продукция и се закотвиха на 1 точка от зоната за изпадане. "Топчиите" се смилиха над комшиите си и ги наказаха само с 2:0. Головете вкара Санти Касорла. Той реши мача в рамките на 5 минути след почивката с попаденията си в 57-ата и 62-ата минута. Бербо създаде едно от трите добри положения за гостите. След почивката обаче потъна в общата посредственост.

Основният преследвач на лондончани "Ман Сити" също не сбърка у дома. "Гражданите" отнесоха 4:2 "Кардиф".
В същото време стана ясно, че спонсор може да удари рамо на Роман Безяк за трансфер в "Уест Бромич". Сайтът за търговия с имоти "Zoopla" заплаши, че ще напусне клуба. Причината за това е Никола Анелка. Французинът си навлече гнева на еврейската общност в цяла Европа с жест след гол. Той копира поздрав на служителите в концлагерите по време на Втората световна война. Компанията обяви, че Анелка трябва да внимава как се радва, иначе "Уест Бромич" ще остане без 3 млн. паунда.

В останалите мачове вчера: "Съндърланд" - "Саутхямптън" 2:2, "Кристъл палас" - "Сток" 1:0, "Норич" - "Хъл" 1:0, "Уест Хям" - "Нюкасъл" 1:3. Води "Арсенал" с 51 точки, втори е "Манчестър Сити" с 50, следват "Челси" 46 (мач по-малко) и "Ливърпул" 42 (мач по-малко).
Страницата подготви

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай