"А" група пирува върху "Локо" (Сф)

"А" група пирува върху "Локо" (Сф) | StandartNews.com

"Левски" повлече крак с Александър Бранеков

"А" група си устрои невиждан пир на гърба на "Локо" (Сф). Шест клуба се наредиха за играчи на "червено-черните". По обед на "Герена" цъфна Александър Бранеков. Капитанът на тима от "Надежда" обяви, че не се притеснява, че е юноша на ЦСКА и неведнъж е плюл по "сините".

Той обаче ще даде днес отговор на офертата им, защото имал такава и от чужбина. Освен него от "Герена" проявяват интерес и към Елтон. Французинът обаче е желан и от "Литекс". "Берое" пък привика Том за договор. Преди това халфът бе на преговори с "Локо" (Пд). Иначе на "Лаута" вече подписаха с младоците от "Надежда" Кристиян Кацарев и Димитър Велковски. В Стара Загора се надяват да намерят общ език и с Шехуди, на който до сега му се виждат малко парите, които му дават вицешампионите.

В същото време вчера в Коматево се появи Георги Марков. Бившият играч на "Ботев" се завръща под тепетата като шеф. Досега той бе изпълнителен директор на "Локо". "Все още водим разговори. Възможно е с мен да дойдат и играчи от бившия ми клуб", заяви Марков. Той се е спрял на трима - Румен Трифонов, Влади Романов и Даниел Генов.

Бившият играч на "Локо" (Сф) Иван Василев пък обяви за "Спортлайн", че Гигов му е предложил "Локо". "Искам да имам ясна визия. Какво ще стане, ако взема тима, ще го издържам една или две години и пак ще стигнем до същото положение", заяви Василев, който търси помощ от други инвеститори, някои от чужбина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай