13 от 13 точки за Тервел Пулев в Коста Меса

Труден, но сладък успех

13 от 13 точки за Тервел Пулев в Коста Меса | StandartNews.com

Тервел Пулев постигна вероятно най-трудната си победа на професионалния ринг до момента. Той спечели по точки 6-рундовия сблъсък с Мич Уилямс от галавечерта в Коста Меса, Калифорния. С този успех Тервел записва 13-ата си победа при професионалистите, 11 от които с нокаут. Срещата между двамата започна в умерено темпо, като Пулев бе по-активен в средата на рунда, но Уилямс стоя доста добре.

Вторият рунд нашето момче започна още по-агресивно и нанесе тежък удар в главата на противника, който обаче не падна. Пролича си и това, че за Тервел противникът е доста неудобен, защото играе с обратен гард. Третата част също бе доста равностойна. Тя започна с няколко остри сблъсъка и клинчове и при един от тях българинът получи аркада под лявото око. Американецът демонстрира доста нечиста игра, което допълнително стимулира Пулев и в края на рунда той направи добри удари, които му донесоха допълнителни точки. 
В следващия рунд Тервел на два пъти удари съперника при спряла игра и съдията му отне точка. До края Уилямс изглеждаше разклатен, докато Пулев правеше всичко възможно да навакса отнетата точка и атакуваше непрестанно. Това даде резултат и в крайна сметка съдиите присъдиха победата в негова полза. Това е 13-а победа за него от 13 изиграни мача.

Така българинът продължава без загуба при професионалистите, като има 13 победи от 13 изиграни мача до момента.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕО ОТ СРЕЩАТА ТУК

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай