"Берое" разследва боя в тунела

Миротворецът Караджов го отнесъл вместо национал

"Берое" разследва боя в тунела | StandartNews.com

"Берое" ще разследва невиждания в България инцидент, при който двама съотборници отнесоха червени картони за сбиване в тунела. Прочуха се Иван Караджов и Елио Мартинс по време на успеха 2:0 над "Нефтохимик". За капак заралии завършиха срещата с 8 души след втори жълт на Елиаш в 67-ата мин. Странно, но и с трима повече на терена бургазлии не застрашиха вратата на домакините.

Искрата пламна при гола на Мартинс, който направи добавка след шут на Венци Христов. Чужденецът се скара на национала, че не му е подал на празна врата. Пререканията продължиха в тунела. Според свидетели Христов се опитал да се извини на Мартинс, но португалецът видимо афектиран още от ситуацията му отвърнал и двамата скочили да се бият. Тогава се намесил вратарят Караджов да укротява обстановката и настанало меле. Делегатът Ичко Лозев обаче видял последните удари и докладвал на съдията Ивайло Стоянов побойника Мартинс плюс миротвореца Караджов.

"Такова нещо аз не помня да се е случвало. Не бях в тунела, но ако е така, съдиите имат пълното право. Искам първо да разговарям с хората, които са направили тази глупост", каза треньорът Петър Хубчев.

Напрежение между чужденци и българи имаше в "Берое" по времето на Илиан Илиев. Легионерите взимаха доста повече, но новото ръководство уж беше взело мерки да изравни финансите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай