ВМРО и омбудсманът - на различни позиции за длъжници

Местната структура на ВМРО се обяви против искането на националния омбудсман Мая Манолова за възстановяването на водоснабдяването към нередовните потребители от бургаския кв.“Победа“

ВМРО и омбудсманът - на различни позиции за длъжници | StandartNews.com

 Местната  структура на ВМРО се обяви против искането на националния омбудсман Мая Манолова за възстановяването на водоснабдяването към нередовните потребители от бургаския кв.“Победа“.  "Законите в нашата страна са еднакви за всички и всеки трябва да ги спазва, т.е. потребителите в кв. „Победа“ трябва да си плащат за тази услуга, както си плащат всички останали български граждани", се казва в официалната позиция на бургаските войводи. Те припомнят, че водоподаването в ромския квартал е било спряно, поради натрупан дълг от над 100 000 лв., които нямало изгледи да бъдат платени.
  Според ВМРО с искането си националния омбудсман на прктика призовавал за неспазване на законите в страната или да бъдат заобикалени от определена група хора.
 " Надяваме се, че нито органите на местното самоуправление, нито  държавната власт и ВиК-оператора ще си позволят да предприемат каквито и да било мерки, чрез които биха могли да нарушат закона и да осигурят незаслужени привилегии на едни нередовни абонати, за сметка на цялото общество", се казва в заклечение на общиинскита организация на ВМРО в Бургас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай