Сряда,

Продължават ремонтите на улици в Бургас

От: Стандарт -
Продължават ремонтите на улици в Бургас
A
A
A

Участъкът от "Транспортна", разположен от кръговото кръстовище при общежитията на държавния университет "Проф. д-р Асен Златаров" до кръстовището при мол Плаза е преасфалтиран и с обновени тротоари. Продължават обаче строителните дейности по останалата дължина на улицата, където има още стари тръби за подмяна от ВиК.

От утре, 6 април, понеделник, ще бъде спряно или затруднено движението на други две локации. Продължават ремонтните дейности по "Булаир". От 6 до 16 април. ще бъде затворено западното платно на улицата. Движението на автомобили ще се осъществява двупосочно в източното платно. За обслужване на пътниците автобусите ще спират в активната лента за движение, близо до съществуващата спирка.

Продължава подмяната на водопроводната мрежа по ул. "Цариградска". В периода от 6 до 24 април и там ще се въведе временна реорганизация на движението. Освен участъкът от ул. "Цар Калоян" до ул. "Ивайло", ще бъде затворено и кръстовището ул. "Цариградска" - ул. "Ивайло".

Днес, 5 април, се полага и горният втори слой нов асфалт върху пътното платно на бул. "Стефан Стамболов" от страната на УМБАЛ.

От общината в Бургас се извиняват за причиненото временно неудобство


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички