Продължават ремонтите на улици в Бургас

От 6 април ще бъде спряно или затруднено движението на две локации

Продължават ремонтите на улици в Бургас | StandartNews.com

Участъкът от "Транспортна", разположен от кръговото кръстовище при общежитията на държавния университет "Проф. д-р Асен Златаров" до кръстовището при мол Плаза е преасфалтиран и с обновени тротоари. Продължават обаче строителните дейности по останалата дължина на улицата, където има още стари тръби за подмяна от ВиК.

От утре, 6 април, понеделник, ще бъде спряно или затруднено движението на други две локации. Продължават ремонтните дейности по "Булаир". От 6 до 16 април. ще бъде затворено западното платно на улицата. Движението на автомобили ще се осъществява двупосочно в източното платно. За обслужване на пътниците автобусите ще спират в активната лента за движение, близо до съществуващата спирка.

Продължава подмяната на водопроводната мрежа по ул. "Цариградска". В периода от 6 до 24 април и там ще се въведе временна реорганизация на движението. Освен участъкът от ул. "Цар Калоян" до ул. "Ивайло", ще бъде затворено и кръстовището ул. "Цариградска" - ул. "Ивайло".

Днес, 5 април, се полага и горният втори слой нов асфалт върху пътното платно на бул. "Стефан Стамболов" от страната на УМБАЛ.

От общината в Бургас се извиняват за причиненото временно неудобство

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай