Мъж уби брат си в Перник

Мъж уби брат си в Перник | StandartNews.com

Мъж на 53 години уби по-малкия си брат, който от известно време показвал признаци на сериозни психически отклонения. Двамата са от радомирското село Чуковец, където живеели с възрастната си майка. Къщата им била в края на селото и там гледали животни.

По-малкият му брат Румен на 48 години често посягал към чашката, но напоследък бил агресивен и без да се е черпил. Често изглеждал напълно неадекватен, довериха съседи, според които се готвели документи мъжът да бъде пратен на лечение в психиатрия.

Преди няколко дни пребил майка си с дърво и комшиите викали бърза помощ и полиция. Преди това в пияно състояние почупил и стъклата на общинско помещение в селото, сподели кметският наместник на Чуковец Георги Тренев.

След поредния скандал между двамата братя, най-вероятно заради агресивното поведение на по-малкия Румен, 53-годишният Йордан Крумов не издържал и започнал да го бие. Румен починал вследствие на множество удари с тъп предмет по главата и тялото.

Сигналът за битовото убийство е подаден от съседи, при които Йордан отишъл да иска помощ и да се обадят за медицински екип. По това време майката не била вкъщи, защото заради постоянния тормоз от малкия си син, тя отишла да погостува вна близки в съседно село.

Йордан е арестуван и предстои да му бъде повдигнато обвинение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай