Жени се бият с ножове и вилици за мъж

Мачото гледа отстрани с приятели, съдът глоби майка и дъщеря по 100 лв. за екшъна

Жени се бият с ножове и вилици за мъж | StandartNews.com

Разград. Майка и дъщеря ще платят по 100 лв. глоба задето нападнали и били измамена от тях съпруга. 41-годишната Дария Стоянова и 19-годишната й щерка Соня удряли, скубали, ръгали и рязали 31-годишната Ивелина Йорданова в любовен спор за съпруга й Найден.

Екшънът станал във вторник вечерта в бистро "Приста" в разградския квартал "Орел". Ивелина отишла там да се срещне с мъжа си, когото от дълго време подозирала в любовна афера с младата Соня. Момичето обаче разбрало за срещата и отишло да проследи на място рандевуто между съпрузите. На помощ извикала и майка си. Когато се събрали на една маса, жените взели да се карат и да делят Найден. Докато си разменяли обиди и ругатни Дария размахала ножа и вилицата, за да намушка разлютената съпруга. Тя пък я хванала за косата, а Соня отвърнала с юмруци и ритници.

Найден и приятелите му Румен и Христо гледали безучастно женския бой. Извиканите от съдържателя ченгета арестували майката и дъщерята, а славният мачо си прибрал половинката и тръгнал към дома.

"Не знам дали съм виновна. Причерня ми от нейните обиди, че сме й отнели мъжа. Той идва у нас доброволно", призна пред съда Дария. "Вие решете дали имам вина, аз за себе си знам, че направих грешка, задето не го изгоних по-рано", смята и  Соня, на която предстои да се дипломира като частна ученичка.

Съдът разпореди минимални глоби за двете жени с обяснението, че гневът им бил провокиран от лютите обиди на побеснялата съпруга.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай