Жега: Сашо Кадиев събра жените си /Фото/

Актьорът е на почивка с гаджето си Ивелина и бившата си Таня

Жега: Сашо Кадиев събра жените си /Фото/ | StandartNews.com

Сашо Кадиев разбуни духовете в мрежата, след като не само помири, но и отиде на море с двете си жени - бившата му Таня, която е майка на дъщеря им Кати и настоящата му изгора Ивелина Чоева. Актьорът качи снимка, с която изби рибата - двете дами позират усмихнато, прегърнали си и се наслаждават на семейната почивка в Черноморец. В компанията е и малката Кати, която изглежда радостна да е между мама и новата мащеха. 

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Kadiev (@al.kadiev)

"Когато животът е хубав и хората се разбират. Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и чувства, това е облеклото на човека. Човек е точен по отношение на тези, които обича. Честният е точен спрямо всички. Велико нещо е Любовта, велик закон, който изпълва душата на човека. Магическа сила се крие в любовта! Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Тя преобразява отрицателните сили в положителни, повдига човека от земята към небето. Любовта е сила, която създава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО!", изповяда се водещият от bTV към снимката.

В коментарите се включи Катето Евро, която заяви: "Гордея се с теб, Саши!". Но феновете на семейството изтъкват, че истинският герой е Таня. "Тя е човекът, с който да се гордее Катето, в името на детето си преглътнала толкова много! Широкостроената е тя! Браво на вас Таня!", пишат в коментарите: "Май в цялата ситуация най-много всички трябва да се гордеят с широката душа на Таня и поклон за възпитанието, което е получила от майка си!". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай