Вижте как бг звездите празнуват Коледа /Фото/

Хепи Ванче отправи коледно семейно предизвикателство в Инстаграм профила си

Вижте как бг звездите празнуват Коледа /Фото/ | StandartNews.com

Мнозина българските звезди не пропуснаха да поздравят феновете си в социалните мрежи за един от най-светлите християнски празници и споделиха снимки как и къде посрещат Коледа.

View this post on Instagram

A post shared by Galena (@galena1)

"Моето всичко! Желая ви вълшебни празнични моменти с вашето всичко! В полунощ небесата ще се отворят — пожелайте си нещо красиво!", написа в Инстаграм профила си Галена към снимка на семейството си.

"Нека мислим добро и правим добро днес, утре, винаги! Светла Бъдни Вечер и Щастлива Коледа! Бъдете благословени!", допълни певицата, която е част от журито в "Гласът на България" по bTV.

"Първата среща на Габриел с Дядо Коледа на живо беше под формата на специална мисия! Джуджето Работливка и Габриел трябваше да изпълнят успешно четири мисии, за да спасят Коледа и чак тогава Дядо и Баба Коледа щяха да ни посетят и да донесат подаръците за всички послушни!", сподели във видео Алекс Петканова.

"Честито Рождество", написа Алекс Сърчаджиева към снимка с дъщеря си в Инстаграм.

"Дядо Коледа дойде при нас", написа в Инстаграм профила си певицата и актриса Нети Добрева към кадър със съпруга си Дони и дъщеричката им.

"В коледната нощ сиянието на Божията звезда вещае доброта, хармония, здраве, добронамереност, с които да направи света по-добър и съвършен. Весела Коледа!", написа в Инстаграм профила щерката на Глория - Симона Загорова.

"Дядо Коледа дойде и в нашият дом и ни донесе най-хубавите подаръци! Хората около нас, а и Галето проходи днес! Честито Рождество Христово, приятели!", не скри вълнението си Глория в Инстаграм.

"Щастливи празници от нас! Колкото по-несъвършени са те, толкова по-ненатоварващи! Бъдете здрави и щедри!", пожелаха на феновете си в Инстаграм продуцентът Иван Христов и съпругата му Ирина Тенчева.

Хепи Ванче отправи коледно семейно предизвикателство в Инстаграм профила си.

"За да не станете, като този голям дебел мечок покрай вкусните гозби на Коледните трапези, предизвикайте мама, тати, тъщата или бати! Кой ще направи най-много лицеви опори! Снимайте, качвайте сторита и ме тагвайте за да видя как се справяте! Очаквам бащата да дойде на обяд и ще бъде предизвикан.... Да видим", написа победителката във "Фермата".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай