Веско Маринов оцеля по чудо в Алпите

Веско Маринов оцеля по чудо в Алпите | StandartNews.com

Йоанна Драгнева празнува ЧНГ в Дубай с приятели, но без Ненчо

Жени Калканджиева и певицата Йоко останаха на сухо в Боровец

Веско Маринов се е разминал на косъм със смъртта преди Коледа. Майсторът на баладите отпрашил за ски ваканция в Алпите. Любимият певец на народа е върл почитател на белите спортове и заминал да разпусне в тузарски курорт. Но му се случило нещо много страшно - при поредно спускане изпуснал контрола върху ските и се търкалял близо километър по супер стръмен участък.

Веско буквално мислел, че умира, пише "Ретро". Ските му се разхвърчали, краката му се оплели няколко пъти и почти изгубил съзнание. Когато все пак успял да спре и установил, че още се движи и е напълно здрав, не можел да повярва на късмета си. Много опитни скиори са загубили живота си при подобен инцидент. Веско благодарил на съдбата и на Бог, защото самият той бил втрещен от шанса си. "Оцелях по чудо. Ще направя курбан и каквото трябва - защото се разминах на косъм със смъртта", не спирал да се кръсти асът на поп музиката.

Жени Калканджиева и певицата Йоана Захариева-Йоко пък преживяха отвратителна Нова година. Двете с компания приятели били на хотел в Боровец, за да посрещнат празника. Каква била изненадата им обаче, след като в 14 часа на 31 декември спряла водата. "Казаха ни - до час-два ще дойде". И аз се успокоих. Дадоха ни туби с минерална вода, но това не е като да си вкъщи - да я излееш в леген и да я стоплиш", коментира Жени по Нова и допълни, че проблемите в Боровец не са само през зимата. "През лятото пък газим изпражнения, с извинение", заяви тя.

Вярвайки на обещанията, че скъпоценната течност все пак ще потече от чешмата всеки момент, Жени останала три дни в курорта, но през цялото време хотелът й бил без вода. Калканджиева коментира, че никой от прецаканите заедно с нея чужденци няма да се върне там в бъдеще. Йоко, която е скиорка, разказва, че поради липса на сняг на пистите правили изкуствен. "От къде взеха вода, нали нямаше", попита певицата. Венцислав Тодоров, шеф на местното ВИК, се оправда с ремонти.

Йоанна Драгнева посрещна Нова година в Дубай, но не в запалилия се там хотел. "Ах, че хубавооо! Кафенце с приятел на другия край на света!", отбеляза тя в личния си профил. Певицата е на топло, далеч от снеговете в България, но приятелят не е Ненчо Балабанов. Явно раздялата им все още е факт въпреки неговите любовни послания към нея във Фейсбук преди празниците. Йоанна не пропусна да разгледа местните забележителности, красиви аквариуми и Джумейра бийч. Aнтoния Пeтpoвa ce oтдaдe нa любимoтo cи xoби - пътешествията. "Мис България" избягa зa пpaзницитe в Гъpция. Тони бе там с най-скъпите си хора - poдитeлитe и съпруга Aлeкcaндъp Бередин. Говори се, че руснакът бил закъсал с проектите и дори мислел да обяви фалит, но кoмпaниятa e видимo дoвoлнa според фотосите в социалната мрежа. Mинaлaтa гoдинa зaдpyжният квapтeт беше в Cъpбия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай