Васил Найденов с изповед за майка си! Разкритието

В никакъв случай не слушам мои песни вкъщи, разкри певецът

Васил Найденов с изповед за майка си! Разкритието | StandartNews.com

Големият Васил Найденов се изповяда пред Гала в "На кафе". Певецът разкри, че не е изпълнил мечтата на майка му да стане пианист.

"В никакъв случай не слушам мои песни вкъщи. Работил съм в група "Златни струни, в "Диана експрес", в "Тангра". Минал съм през целия диапазон от инструменталист до певец. Аз не очаквах, че ще ставам певец. Майка ми ми беше казала да си гледам пианото и да не се занимавам с глупости, защото тя беше оперна певица. Нашето поколение, освен че имаше дълги коси, обичаше и рок музиката. Това е една много хубава основа. Комбинацията между рок и класическа музика - човек става доста грамотен музикално, което е важно за в бъдеще. Не е достатъчно да си пееш под душа и да си вярваш, а да правиш аранжименти, да имаш вкус, да разбираш от поезия. Ако човек помисли, че е постигнал всичко, това е началото на края. Има какво да учиш през целия си живот", посъветва Найденов. 

"Любовта няма измерения, тя е създала света и тя го крепи. Независимо дали има отговор любовта, тя те променя като мислене и като характер. Ставаш по-добър, всичко около теб изглежда по друг начин, даже и да не ти отговорят, значи така е било писано. Човек трябва да е над нещата", допълни певецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай