Уилям и Кейт първи по светско влияние на Острова

Принц Хари и съпругата му Меган обаче не попаднаха в челната десетка

Уилям и Кейт първи по светско влияние на Острова | StandartNews.com

Принц Уилям и съпругата му Кейт оглавиха класацията на сп. "Татлър" за британците с най-голямо светско влияние, съобщи в. "Дейли мейл". Една от причините те да са първи в списъка е, че поканата в дома им е "най-голямата светска победа".

Принц Хари и съпругата му Меган обаче не попаднаха в челната десетка въпреки известните си приятели и благотворителна дейност. Изместиха ги 7-годишната Харпър Бекъм и двама футболисти.

На второ място в класацията е актьорът Идрис Елба и съпругата му манекенката Сабрина Доури. Трети са финансистът Джоузеф Гети и съпругата му Сабин, която е дизайнерка на бижута.

Харпър Бекъм, "която вече е дежурна на първите редове... и лети между Лос Анджелис, Лондон и Косуълдс", е четвърта. Родителите й Дейвид и Виктория Бекъм обаче са извън челната десетка.

"Смесете правилно блясък, пари, политика и интрига и ще имате елементите на вечер, която ще бъде запомнена. Най-важното са гостите. Гости, които имат власт и влияние. Гости, които са в духа на времето" - пише "Татлър".

В челната десетка са също бившият футболист и настоящ спортен коментатор Джейми Реднап, политическият коментатор на БиБиСи Лора Кюнсбърг, певицата Пери Едуардс от "Литъл микс" и приятелят й футболистът Алекс Окслейд-Чембърлейн. Те "олицетворяват съвременния блясък и успех". Сред хората с най-голямо светско влияние във Великобритания е също Уил Астор, който е доведен брат на Саманта Камерън, и двама британски аристократи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай