"Уилоу" отново на екран

От оригиналния актьорски състав ще участва само Уоруик Дейвис, който изигра Уилоу

"Уилоу" отново на екран | StandartNews.com

За мнозина фентъзи филмът „Уилоу” на режисьора Рон Хауърд от 1988 г. е в личната класация от фаворити. Драматичната, изпълнена с обрати и много хумор история за спасяването на принцеса Елора, с яркото участие на младия Вал Килмър, ще се превърне в сериал, който ще се излъчва от платформата "Дисни плюс".

"Срещата ми с "Уилоу" през 80-те имаше огромен ефект върху мен – казва Джон М. Чу, който ще режисира сериала. – Историята за това как най-храбрите герои са там, където най-малко очакваш, позволи на мен, хлапето, растящо в китайски ресторант и мечтаещо да покорява Холивуд, да повярвам в силата на собствената воля, решимост, и разбира се – в стаената в теб магия.  

Рон Хауърд, който ще бъде изпълнителен продуцент, казва че сериалът "Няма да бъде носталгично връщане назад, а тврочески скок напред". От оригиналния актьорски състав ще участва само Уоруик Дейвис, който изигра Уилоу.

Това ще бъде втората продукция на „Лукасфилм”, създадена специално за платформата на „Дисни“ след „Мандалорецът”, както и първият проект, който не подхваща отнякъде сагата "Междузвездни войни". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай