Уил Смит спрял псувните на 12

Баба му го спасила от просташките навици

Уил Смит спрял псувните на 12 | StandartNews.com

Уил Смит се завърна в „Лоши момчета 3“, но много фенове може би са забравили, че холивудският мачо започна като рапър. Смит постигна приличен успех в музикалната индустрия и се различаваше по интересен начин от колегите си – почти не псуваше в своите песни.

Сега Уил споделя: „Започнах да рапирам на 12. Имах книжка, в която пишех текстовете си и псувните, които се канех да ползвам за тях. Един ден обаче баба ми я докопа. Но вместо да ми направи забележка, тя написа на последната страница: „Скъпи Уилям, на интелигентните хора не им се налага да ползват подобни думи, за да изразяват себе си. Моля те, покажи на света, че си толкова умен, колкото ние знаем, че си. С обич, Джиджи.“ Когато прочетох, си казах: „По дяволите“.

Смит разкри и че първоначално възнамерявал да изпълнява собствените си каскади в „Лоши момчета 3“: „Когато започнахме снимките, бях много надъхан. Казах им, че сам ще се справя с всичко, не ми трябва помощ, но три дена по-късно вече си търсих каскадьор.“

Актьорът признава, че въпреки желанието му да бъде безстрашен като в младините си, тялото му вече не може да се възстановява като едно време. Той призна, че като млад правел всякакви щуротии, в опита си да се прочуе.

„Мислех си какъв съвет бих дал на 25-годишния си аз. Ако трябва да съм честен, не бих – тогава бях адски амбициозен и мотивиран. Колкото повече остарявам, толкова по-боязлив ставам и се чудя как съм вършил всички онези неща като млад. Наивността ти дава много сила“, продължи звездата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай