ТВ7: Карбовски би Кеворкян

ТВ7 изпревари Нова с 14% пазарен дял с "Фронт"

ТВ7: Карбовски би Кеворкян  | StandartNews.com

София. Още с първото издание на „Фронт” Мартин Карбовски разби „Всяка неделя” на Кеворк Кеворкян по Нова с 14% пазарен дял, похвалиха се от ТВ7.

Трансферът на един от най-обсъжданите публицисти в България е факт от тази неделя.

Шоуто „Сблъсък” с Иван и Андрей се завърна в събота и неделя и нареди ТВ7 на първо място по гледаемост, като пребори конкуренцията на бТВ, Нова тв и БНТ. Темата „За или против разрушаването на комунистическите паметници” е била следена от близо 14%.

С първите си издания новите програми на телевизията завоюваха сериозен дял от аудиторията. Дневната програма на ТВ7 този уикенд се нареди на второ място по гледаемост (целева група 18-34 г), съобщиха от медията. С показаните от телевизията резултати тази събота и неделя, ТВ7 отбеляза ръст на аудиторията с близо 60%, в сравнение с резултатите от началото на годината досега.

Завръщането на екран на Миглена Ангелова с две предавания в рамкиите на „Терминал 7” – „Съдът влиза” и „Открий себе си”, я нареди на второ място в зрителските предпочитания, изпреварвайки конкуренцията на Нова и БНТ („Съдът влиза” – над 10% пазарен дял, „Открий себе си” над 12% пазарен дял). „Пуснете водата” с Любен Дилов-син и Дремещата в него свиня завърши съботния ден с 10% пазарен дял.

В неделя ток шоуто на Жени Калканджиева, Мая Савова и Катето Евро „Жените говорят” – част от „Терминал 7”, се нареди веднага след бТВ с пазарен дял близо 11%. Другите рубрики на „Терминал 7” – „Град на ангели” с Ирина Тенчева и документалната поредица на Диди Алексиева „Игри на съдбата”, отчитат съответно близо 7% и над 5% пазарен дял.

Традиционно високите си резултати запазват и водещите продукции на ТВ7 „Факторът Кошлуков” и „Насреща Люба Кулезич” (съответно 14% и 9%).

Цитирани са данни на GARB за целева група 18-49.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай