Трогателно. Какво направи Деми Мур за Брус Уилис

Даде му кураж с поздрав в социалните мрежи

Трогателно. Какво направи Деми Мур за Брус Уилис | StandartNews.com

Швейцарският готвач Даниел Хам, който притежава верига ресторанти в Ню Йорк, стана новия избраник на холивудската звезда Деми Мур, твърдят осведомени за портала PageSix.

Новият любовник на 59-годишната актриса е с 13 години по-млад от нея. В допълнение към ресторантьорския бизнес, мъжът пише готварски книги и се занимава активно с благотворителна дейност - по време на пандемията през 2020 г. компанията на Хам раздаваше ястия на хора, застрашени от недостиг на храна.

Деми Мур и Даниел Хам се появиха заедно на Седмицата на модата в Париж и присъстваха на шоуто на Chloe. В момента тази връзка е много страстна, но не и лесна. Даниел работи много в ресторантите си, но те намират време да прекарват време заедно и да организират романтични вечери в ресторантите му, разказват запознати.

Деми Мур вече имаше връзка с мъж, който беше по-млад от нея. През 2005 г. тя се омъжи за актьора Аштън Кътчър, с когото се разведе през 2011 г. Според Деми, която е описала тази връзка в мемоарите си, Кътчър й е изневерявал повече от веднъж и я принуждавал към групов секс.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай