Вторник,

Това бижу пази Меган от уроки /Фото/

От: Агенция Стандарт -
876
Това бижу пази Меган от уроки /Фото/
A
A
A

Меган Маркъл носи гривна, която отблъсква негативната енергия и я пази. Херцогинята се е появила на конференцията DealBook с бижуто, което допълвало изцяло черния й тоалет. 

Меган е била забелязана да носи гривната Eye of Protection, която е от злато и диаманти, по дизайн на Mateo New York.

Ръчно направеното изделие се продава на цена от 1500 долара. 

"Окото на защитата" е класическо изделие, което никога няма да искате да свалите", се казва в описанието на сайта на дизайнера. "Отблъсквайте нежеланата енергия, с тази гривна ще привличате само добри вибрации."

"Почти се сринах", споделя дизайнера, след като разбрал, че Меган носи негово бижу. Добавя, че херцогинята е била в неговия "списък на мечтите" за хора, които да носят нещо на марката.

Бижутерът, който е любимец и на Мишел Обама, Риана, заяви, че винаги се вдъхновява от модерното изкуство и за това произведение е почерпил вдъхновение от "Окото" на Салвадор Дали. 

"Това, че тя има това страхотно лично бижу, наистина означава много за мен, защото, първо, тя е защитена. Обичам да мисля, че съм благословил бижутата си." - уточнва той. 

Меган има и друго бижу с подобна символика. През 2019 г., по време на обиколката на кралските особи в Южна Африка, тя носеше гривна "Зло око" от марката за фини бижута Alemdara. Тя е изработена от 18-каратово жълто злато и се продава на цена 373 долара.  

В описанието на сайта на производителя се твърди, че злото око е свещен символ, използван от векове като защита срещу лоши духове. Легендата разказва, че злото око работи като щит срещу завист, отразявайки всяко зло обратно там, откъдето е дошло, и предпазвайки собственика си.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com