Тейлър Суифт: Славата ме дразни

Тейлър Суифт: Славата ме дразни | StandartNews.com

Тейлър Суифт сподели, че никак не се оплаква от живота си, но намира славата за дразнеща на моменти. "Като бях момиче, просто исках да правя музика и не знаех, че това ще промени толкова много целия ми живот", споделя още тя.

Оказва се, че Суифт е доста смело момиче, защото признава: "Колкото и да искам да си спестя душевната болка, срама или клюките, правейки грешки, знам, че те са най-добрите уроци, които съм получила в живота. Оказа се, че турбуленцията в личната ми съдба води до триумф в кариерата ми. Ако ги нямаше тези пречки по пътя, може би и моята музика щеше да е значително по-скучна и по-празна", казва кънтри звездата.

Готвачи ще се състезават в най-новото предаване

MasterChef на bTV. Кастингите за шоуто започват през декември, а то си поставя за задача да намери най-добрите любители в кухнята, чийто талант може да промени живота им завинаги. Досега риалитито е събрало по света повече от 200 млн. зрители и е помогнало на над 100 готвачи да се превърнат в професионалисти.

Кирил Ефремов е Главатаря на невестулките

в новия детски мюзикъл "Шумът на върбите" в Сатиричния театър. Самият той развесели с тази новина приятелите си във Фейсбук. Автор на пиесата, която се поставя за първи път у нас, е Кенет Греъм, а премиерата е утре. Следващата дата е събота от 11,30.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай