Тази кралица докара кошмари на Кейт! Причината

Какво покадза неустоимата Летисия

Тази кралица докара кошмари на Кейт! Причината | StandartNews.com

Кралските особи по света винаги живеят под зоркото око на обществото не само заради дейността, която вършат, но и заради начина си на обличане. Въпреки че Кейт Мидълтън често попада в модните класации, една дама от Испания не ѝ отстъпва в стила и заслужава мястото сред най-добре облечените кралици, пише "Тялото".

Точно така, говорим за кралица Летисия, която често се превръща в модното ни вдъхновение, залагайки на много по-обикновени дрехи, отколкото сме свикнали да виждаме в гардеробите на кралски особи. Тя също така печели точки и с факта, че почти винаги залага на местни дизайнери, подкрепяйки испанското развитие и промотирайки сънародниците си пред света.

За поредното си кралско задължение, кралица Летисия ни даде идея за празничен тоалет, който не включва рокля или пола. Подходящ е за всяка от нас, която търси едновременно удобство и елегантност, като в същото време облеклото може да се носи както на официални партита, така и в офиса или в друга ежедневна среда. С две думи – перфектната комбинация.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай